Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt
  


 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Statuten voor de spaarbank van de vereeniging 'Het plaatselijk nut'
Spaarbank - Waardecoupon voor een spaarbankboekje ten name van de pas geborene, met daarop een eerste inleg van fl. Correspondentie tussen de directeur en Nico Hey Consultancy in Ouderkerk aan de Amstel betreffende de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl voor de bank... meer

Met een koopsom bouwt u snel een flink kapitaal op
Koopsom polis - .. meer

Voor reisverzekeringen hebben ze echt een goede dekking
Europeesche verzekeringen - Voor reisverzekeringen hebben ze echt een goede dekking. De drie D's van Bonaire Fun Travel zijn een begrip geworden bij iedereen die ook maar iets met duiken te maken heeft. Opererend in een wereld waarin de vrije tijd een steeds belangrijker plaats inneemt gaat de Europeesche deze uitdaging gemotiveerd aan onder het motto 'Plezier verzekerd'... meer

Dit bedrag kunt u volledig aftrekken als specifieke buitengewone uitgave
Belasting aftrekken - Alleen als uw kosten voor hulp thuis hoger uitvallen, kunt u die meerkosten aftrekken als buitengewone uitgaven. Meestal moet u de uitgaven kunnen aantonen met bonnen, rekeningen, bankafschriften en dergelijke... meer


Voor de correctionele rechtbank in Turnhout(belgië) is vandaag een rechtszaak behandeld tussen Kathleen Aerts en haar ex-vriend David V.

Correctionele Rechtbank

Beiden worden verliefd, maar lijken onbereikbaar voor elkaar. Kathleen Aerts wilde de man een volmacht geven om het geld van de rekening te halen. De renner van Astana is één van de favorieten voor de eindzege maar hij start eerder met bescheiden ambities. In 1821 was er een reorganisatie van het gevangeniswezen. De romantische musical van Hans Christiaan Andersen verhaalt over de kleine zeemeermin die een prins na een schipbreuk uit het water redt. Na zijn succesvol verlopen Tour zal Oscar Pereiro Sio zaterdag in Malaga aan de start staan van de Ronde van Spanje. Infineon tekent voor chip Amerikaans paspoort Chipproducent Infineon mag de . De partner van de man was van de feiten op de hoogte, maar zocht geen hulp. Unibet verkreeg onlangs de zekerheid tot toetreding tot de ProTour en is bezig zich te versterken.

Indien Petacchi gemotiveerd en hersteld is, kan hij op een koninklijke trein rekenen. Bedrijven krijgen een tool waarmee ze de installatie kunnen voorkomen. Kim-Lian van der Meij schittert als ongelukkige zeemeermin. Vanaf 19 januari speelt Kathleen van K3 de hoofdrol in de familiemusical de Kleine Zeemeermin in het Efteling Theater. Een beetje dom om zo'n brief nou net aan mij te sturen. Alle partijen moeten ondertussen ook nog het opgenomen telefoongesprek beluisteren. Isaac heeft een deel van zijn leven in onvrijheid doorgebracht.

Kim-Lian van der Meij buitengewoon goed in haar dragende rol. De humoristische haaien Zeus en Apollo blikvangers van de show. Verder krijgt Valverde hulp van de klimmers Vladimir Karpets, David Arroyo en Joaquín Rodríguez. Kopman van het magenta-team zal Bernhard Kohl zijn. De Spanjaard Alejandro Valverde is de kopman van Caisse D'Epargne in de Vuelta. Stefano Garzelli rijdt vanaf volgend seizoen voor Acqua e Sapone. In samenwerking met het Vlaamse Studio 100 brengt De Efteling de musical De Kleine Zeemeermin. Dat zegt hij in een interview met het Spaanse blad Meta2Mil. Net zoals in de twee voorgaande grote rondes, zet Milram opnieuw alles op de massasprints. Kohl is bezig aan zijn laatste seizoen bij de Duitsers. Een fascinerend schouwspel en een knap staaltje techniek. Kathleen zelf deed die verhalen af als 'roddel en achterklap'.

Tegelijk drong het openbaar ministerie erop aan Geert V. De prachtige kleine zeemeermin zwemt echt in het Efteling Theater rond. Saunier Duval heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de Spanjaarden Ricardo Serrano 28 en Jesus Del Nero 24. Inzake overlevering in het kader van een Europees aanhoudingsbevel. Dat heeft een woordvoerder van De Efteling woensdag gemeld, waar de musical vanaf half januari speelt. Benieuwd hoe dit afloopt? Doe dan mee met de puzzel! Je maakt kans op vier ! kaartjes voor de voorstelling van aanstaande zaterdag 26 februari om 12. Burger@Overheid heeft problemen met de manier waarop het biometrische paspoort . Liefst 829 gedupeerden dienden klacht in tegen de nv Historique. De 29-jarige Spanjaard start niet in optimale conditie. De 33-jarige Italiaan tekent een contract voor twee jaar bij de Italiaanse pro-continentale formatie. Alle partijen moeten die dag aanwezig zijn en waarschijnlijk zal ook de moeder van David V.