Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt

 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Overzicht van CAO's in Nederland bij de Staatscourant Online
Cao - .. meer

Huurwaardeforfait is een verouderd begrip, vervangen door eigen woning forfait
Huurwaardeforfait - Huurwaardeforfait is een verouderd begrip, vervangen door eigen woning forfait. Huizen van voor 1900 zijn ook veel mooier en zijn niet in conflict met het landschap, zoals bijvoorbeeld een oude boerderij... meer

De hoogte van deze premie verschilt per zorgverzekeraar en de zorgverzekering
Nominale premie - Het kan zijn dat uw bedrijf of organisatie een collectief contract met een zorgverzekeraar afsluit zodat u korting op de premie krijgt. Dit is een navigatie mogelijkheid tussen de Belastingdienst, Douane en Toeslagen... meer

In dit verband wordt aan een regionale Dubo-lijst gewerkt
Duurzaam bouwen dubo - De gerealiseerde nieuwbouwplannen voldoen aan de wettelijke Dubo-eisen energiebesparing etc. Milieubewuste keuzes voor duurzaam materiaalgebruik en energiebesparing. Inbreng van milieuambities ten aanzien van Dubo in ruimtelijke plannen... meer


FinanciŽle Planning is de meest complete vorm van financiŽle dienstverlening.

Financiele Planning

Maakt op declaratiebasis een onafhankelijke financiŽle planning van inkomen en vermogen voor particulieren. Leningen, kredieten en voorschotten moeten worden terugbetaald. Voor 100 per jaar wordt uw financiŽle zaken beheerd. Adviescentrum voor particulieren en ondernemers met meerdere vestigingen. Minimale groepsgrootte per locatie is 10 deelnemers.

Adviesbureau uit Apeldoorn, welke met u het bijbehorend risico profiel kan opstellen. Wie die uit het oog verliest, verprutst zeker zijn kans op cash. Een effectenhuis met een grote klantenkring en met veel produkten. Men geeft inzicht inzicht in een aantal actuele financiŽle zaken. Antwoorden geformuleerd? Ga dan verder met de volgende 25 vragen. Arjan van der Knaap controleert PK's en prestaties en weet wat luxe is. Het is een abonnement, waarin fiscale diensten, verzekeringen en juridische diensten zitten Lid van FFP. Zodat u zeker weet dat het zowel nu als in de toekomst op financieel gebied perfect voor elkaar is. Hoe eerder u begint met sparen, hoe minder het u uiteindelijk kost.

Echtscheiding, een hoop geregelVelen zien hun huwelijksdag als een van de mooiste dagen van hun leven. Informatie over de dienstverlening en de Federatie FinanciŽle Planners. Is preferred partner in het Heath Lambert Worldwide Broker Network. Financieel adviesbureau voor particulieren en Midden en Kleinbedrijf. Naast de opleidingsavond van 3,5 uur dient u voor zelfstudie gemiddeld ongeveer 6 uur per week uit te trekken. Sommige per maand, andere per kwartaal en weer andere jaarlijks. Tussenpersoon met verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, kredietproducten.

Ook in 2007 verandert er op fiscaal gebied het nodige. Verzekeringsadviseur voor bedrijven en particulieren. Uw Gouden Handdruk Een antwoord op lastige vragen over uw gouden handdruk . Voor een op drie huwelijken eindigt het sprookje helaas voortijdig. Vermogensbeheerder met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Het kantoor is een gecertificeerd lid van de Federatie van Financieel Planners.

Overzicht van en het inzichtelijk maken van de kwaliteit van het aanbod door financiŽle planners in Nederland. BerekenHet biedt u financiŽle berekeningen voor wonen, werken en ontslag, sparen, beleggen, lenen, pensioen, ondernemen, fiscaliteit. Dukatenburg Adviesgroep helpt u met uw financieel welzijn. LocatieDeze cursus wordt afhankelijk van het aantal deelnemers op een centrale locatie georganiseerd in Heerlen, Maastricht en Geleen. Afhankelijk van uw voorkennis kan deze inspanning meer dan wel minder bedragen. Op de gouden handdruk wijzer vindt u alles wat u moet weten over uw gouden handdruk.