Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt
  


 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Veelbesparen vergelijkt alle ziekenfonds verzekeraars voor u
Premie ziekenfonds - Tevens betekent een collectieve verzekering veelal een uitstekende dekking tegen lagere kosten premie voor zowel werkgever als werknemer. Een voorwaarde kan zijn dat de verzekerde bijdraagt in de kosten van de zorg... meer

De hoogte van de drempel hangt af van uw drempelinkomen
Drempel ziektekosten - .. meer

De bezorger stelde zijn werkgever aansprakelijk voor de schade
Aansprakelijkheid werkgever - De werkgever van de taxichauffeur is aansprakelijk voor de schade die hiervan het gevolg is. Door de recente val van het kabinet is het echter de vraag of dit haalbaar zal zijn... meer

Vooral nu de basisverzekering er toe bijdraagt dat het vergelijken van ziektekosten een stuk eenvoudiger is geworden
Ziektekosten - .. meer


De lijst met verschillende soorten adviseurs is ontzettend groot.

Opleiding Financieel Adviseur

Als adviseur verkoop je in eerste instantie jezelf. Je houdt daarbij goed in de gaten of mensen weerstand hebben. De beroepstitels adviseur en consultant zijn niet beschermd. Eigenlijk presteer je altijd op de toppen van je kunnen. De lijst met verschillende soorten adviseurs is ontzettend groot.

Na een goede interne opleiding gericht op de producten die je gaat adviseren, ga je zelfstandig aan de slag. Je werkt vaak aan verschillende adviesopdrachten tegelijk. In deze opleiding leert u een onderbouwd beleggingsadvies te geven aan een particuliere klant die een bepaald vermogensdoel wil bereiken door middel van beleggen in beleggingsfondsen. Om iets echt voor elkaar te krijgen, zul je af en toe een conflict moeten aangaan. In mijn jaar wordt over het algemeen goed gescoord qua cijfers. Voor de volledigheid zetten we ook de senior erbij. Zolang jij dat zelf niet bent, is diegene je baas voor het project.

Een volledige beschrijving van de case volgt binnenkort. De meeste studenten vinden de studie niet echt heel moeilijk. De fiscale afschrijvingen op vastgoed zijn momenteel volop in beweging. De markt voor consultancy wordt steeds specialistischer. Ervaring in het buitenland of ervaring in het adviseren aan expats is een pré. Het op locatie werkzaam zijn bij de klant is een mogelijkheid. Hierover zijn ook een aantal lopende zaken bij de Hoge Raad. Als je nog niet zo lang bent afgestudeerd, begin je meestal als trainee. Je krijgt niet bij iedere hogeschool dezelfde titel. Implementeren is vaak lastiger dan alleen een advies geven. Je geeft een advies aan mensen die er vaak al jaren werken. Adviesprojecten zijn per definitie projectmatig van opzet. Je ontwikkelt je in je carrière tot een generalist.

Daarnaast beloofden we ook aan teambuilding te doen. Je wordt er vaak bijgehaald als er een probleem of uitdaging is. De betrokkenen moeten elkaars belang en positie zorgvuldig in de gaten te houden.