Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt

 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Ook heb ik geen Belgische papieren bij de bromfiets
Bromfiets schouwen - Ik heb na 1 september een nieuwe bromfiets gekocht. Neem eens een kijkje in onze showroom, of bekijk nu direct ons aanbod in nieuwe en gebruikte scooters en brommers. Alle bromfietsen die minstens 25 jaar oud zijn en waarbij debestuurder aantoonbaar beschikt over een ander motorvoertuig voor dagelijks gebruik... meer

Pas in het vijfde jaar wordt wel naar een gemiddelde inkomen gekeken
Belastbaar inkomen - Aftrekposten die rechtstreeks te maken hebben met inkomsten in een box, verminderen het inkomen in die box. Als u een lening bent aangegaan voor de aanschaf van de eigen woning, kunt u de betaalde rente aftrekken van de inkomsten uit de woning... meer

Daarnaast beschikt het kadaster ook over bijzondere fotocollecties
Kadaster - Voor het Kadaster geldt, net als voor de GBA, dat het eigenlijk al werkt als een basisregistratie. Per sectie zijn de percelen telkens vanaf 1 genummerd. Verder zorgt u ervoor dat het Kadaster een bewijsstuk krijgt, waaruit blijkt dat voornoemd persoon bevoegd is om als notaris, dan wel waarnemend notaris op te treden... meer

Bereken hoeveel wegenbelasting u per jaar moet betalen voor uw auto
Bereken wegenbelasting - .. meer


Anderzijds zijn ze goedkoper en eenvoudiger te installeren dan glasvezels.

Goedkope Brandstofcel

Woerlee, Philips Natuurkundig Laboratorium, Eindhoven en U. Op een waterstrof auto met verbrandingsmotor kan je prima een turbo monteren. Vanaf november rijden drie Amsterdamse stadsbussen op waterstof in plaats van diesel of benzine. Het is zo vereenvoudigd dat je er alleen mee kunt verklaren wat je op dat moment wilt.

Daarna moet het mengsel door destillatie gescheiden worden. Wil je iets anders verklaren moet je het model misschien aanpassen. In het westen pas in en na de middeleeuwen economische vooruitgang. Solid Polymer Fuel Cell SPFC, lijkt een dief van eigen portemonnee te zijn. Het is dus nodig dat je oerrassen blijft bewaren om de genetische verscheidenheid gevarieerd te houden. Het is niet eng om gemodificeerd voedsel te eten, we eten iedere dag DNA, er gebeurt niets. Het moet concurreren met bestaande technieken, ruimtevaart kost toch al zoveel dus daar al toegepast. Ontdekking van koper door malachiet kopererts te mengen met houtskool en te verhitten in een oven.

De laatste ontwikkelingen binnen bovengenoemde onderzoeken leest u hier. Het is dus niet makkelijk om waterstof te transporteren of op te slaan. Stel je voor dat je met zonnepanelen de energie opwekt om waterstof aan te maken en op te slaan in je kelder of garage, en deze later weer gebruikt om je huis te verwarmen ; efficienter dan wat dan ook dat momenteel bestaat. Ralstonia eutropha maakt een enzym aan dat waterstof kan splitsen. Eerste Wereld oorlog was Duitsland genoodzaakt synthetische rubber te maken. Het is voor het grote publiek de eerste zichtbare stap op een lange weg die moet leiden naar een waterstofeconomie. Of je maakt het op basis van fossiele brandstoffen. Organische polymeren, plastics, worden veelvuldig toegepast. De eerste fusie centrale die meer energie oplevert dan kost moet nog worden gebouwd wordt aan gewerkt komt in Frankrijk. Medicijnen worden voor een groot deel geproduceerd door gemodificeerde micro-organismen.

Er komt namelijk geen water maar waterdamp uit de uitlaat. In geval van vloeibaar aardgas of lpg vergelijkbaar gevaarlijk en meer vervuilend bovendien. Polymere optische vezels zijn interessante kandidaten voor thuis netten. Dat kan op basis van electriciteit, wat je ook eerst moet maken met water, zon, wind of nucleaire kracht. Er worden al 44 miljoen hectaren genetisch gemodificeerde verbouwd. Energie wordt op dit moment voornamelijk gewonnen uit fossiele, vervuilende brandstof. Gas, Kerosine, Benzine en zelfs Diesel is ook geen prettig spul. Beiden kunnen het beste meteen na productie worden geconsumeerd. Het verhaal dat alle autofabrikanten er zolang voor nodig hebben geloof ik niet echt veel van, het moet binnen 5 a 6 jaar te realiseren zijn lijkt mij, zie bmw. Het ontwerpen van dingen, de fabricage en de controle gebeurt op revolutionaire manieren. Dat waterstof een energiedrager is, is geen probleem maar een voordeel.

Volgens mij willen ze gewoon eerst de olie nog even snel opmaken. Biotechnologie moet concurreren en wordt pas gebruikt als het voordeliger is en beter in voedingsmiddelen en wasmiddelen. Door textiel industrie in Engeland was er vraag naar betere kleurstoffen.